Håndlaget med stolthet

Håndlaget med stolthet

Skinnbeltene mine blir laget i El Paso, Texas.
USAs ledende skinnleverandør  ligger her. Noen av de mest innflytelsesinnrike designerne i USA er representert som kunder. 
BREDAL luksus skinnbelter gjennomgår mer enn 25 operasjoner frem til ferdig belte - du finner det preget inn i beltelogoen.

Miin leverandør er den største leverandøren av eksotiske skinn - med stor råvaretilgang fra hele Sør- Amerika , særlig på Teju Lizards (øgleskinn) og Yacare Caiman (Caiman krokodille skinn). De er kjent for sitt håndverk og høyeste kvalitet på råvarematerialet.

All lining er laget av skulder fra belgisk ku. Dette læret har collagenet i lengderetning for best mulig holdbarhet, slitestyrke og fremtidig mykhet.

Skinnbeltene vil kun fåes i få men de ledende forretninger for herremote i min concept store på Lysaker Torg 12 og i  Trondheim hos Bogart Cosmo.

BREDAL Belts er flotte som julegave, farsdagsgave, bursdagsgave, morgengave eller gave til seg selv. Med eller uten sølvspenne.

Ekte håndverk og de beste råvarer er vår garanti for at du kjøper noe varig og eksklusivt som vi håper du blir riktig stolt av.