Generell informasjon om ditt nye eksklusive skinnbelte.

Generell informasjon om ditt nye eksklusive skinnbelte.

De mer eksklusive skinnbeltene som først ble brukt til pent var hai. Senere kom strutseskinn som er kjent for å være noe av det fineste og mest holdbare som finnes. Som belter finner du dem som struts med ”bumper” hvor fjærene har vært eller som strutselegg (uten bumper).
Stingray ble først brukt i Thailand, stingrayen var tøff og like holdbar som plastikk. Det var først og fremst ”Rosestone” Spotted Stingray som blir brukt. Små hvite ”perler” dominerer skinnbeltet.

Japanske samuraier har alltid brukt dette skinnet på sine berømte sverdskjefter da hverken blod eller søle gjorde grepet glatt.
Øgle og da særlig Argentinsk eller Boliviansk ”Black and White” Tegu Lizard er mye brukt til både pentøy og som jeansbelte. Du kan få boots både i struts og øgle som matcher beltet.
Av slangeskinn er pyton og anaconda flotte. Pyton har skjell som må pleies og har nok noe kortere levetid. Vedlikehold av belter:

Tolags skinnbelter skal enten henge som slips eller ligge i skuff lett sammenrullet.  Særlig gjelder dette den første tiden hvor beltet er nytt og stivt.  Et par ganger i året kan du bruke Kiwi skopuss på beltet ditt.

Du bruker tommelen og setter avtrykk forskjellige steder på beltet - ikke for mye.  Pusser så med MYK børste for friksjon - du får glød i beltet - det kan du gjøre både på matte og glossy belter.  Skokremen gir næring og beskytter en langsiktig investering.  8-10 års gamle belter har mer patina enn nye....

Skinnbeltet ditt blir levert med eksklusiv pose.